
Шафа шокового заморожування Cooleq CQF-5 використовується для миттєвого охолодження та заморожування продуктів різних типів після теплового оброблення. Водночас завдяки потужному вентилятору продукти зберігають усі свої органолептичні властивості, усуваючи втрату у вазі, висихання та розвиток бактерій. Термін зберігання продукту із застосуванням шокового охолодження може становити: для м'ясних напівфабрикатів — приблизно 2 місяці, для кондитерських напівфабрикатів і салатів — до 12 місяців.
Температурний режим охолодження й заморожування продуктів коливається від +90 °C до +3 °C. Шокове охолодження 20 кг продукту з +70 °C до +3 °C становить приблизно 90 хв. Шокова заморожування з температури +70 °C до -18 °C і вага 15 кг відбувається менш ніж за 240 хв. Після закінчення програми охолодження або заморожування шафа автоматично переходить у режим підтримки заданої раніше температури. Є функція авторозморожування та випаровування конденсату (за замовчуванням розморожування відбувається кожні 6 годин неробочого циклу).
Шафа має універсальні напрямні, які підходять для застосування гастроємкостей GN 1/1 та дек розміром 400х600. Так, місткість шафи становить 5 гастроємкостей GN 1/1 завглибшки 40 мм, 3 гастроємкості GN 1/1 завглибшки 65 мм, 5 дек 600х400х40 мм, 3 пекарські аркуші 600х400х65 мм. Вони легко виймаються під час чищення робочої камери.
Камера шафи зовні та всередині зроблена з неіржавкої сталі AISI 304 завтовшки 1,5 мм із ізоляцією з поліуретану. Керування відбувається за допомогою електронного блока Dixell з термокерном. Самозакривні дверцята спрощують використання шафи, а заокруглені кути — догляд і очищення.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Cooleq |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 220 В |
Користувальницькі характеристики | |
Вид обладнання | Шафа шокової заморозки |
Час заморожування 15 кг від +70ºС до -18С, хв. | 240 |
Габаритні розміри, мм | 800х800х930 |
Час охолодження 20 кг від +70ºС до +3ºС, хв. | 90 |
Холодоагент | R404A |
- Ціна: 101 994 ₴