Шафи холодильні для дозрівання продуктів
Шафи для дозрівання продукту - обладнання з прецизійним(точним) підтриманням мікроклімату в камері, яке дозволяє отримати високоякісний продукт з оптимальними органолептичними характеристиками Втрата маси продукту по закінченню дозрівання в такому обладнанні не перевищує 8% від первинної сировини. Компанія "ИталТрейд" пропонує вам продаж зі складу в Україні або постачання під замовлення таких відомих світових брендів Dry Ager(Німеччина), Saro(Німеччина) і Everlasting(Італія).
Процес дозрівання це складний технологічний процес підготовки сировини для створення кулінарних шедеврів. Процес сухого дозрівання або визрівання м'яса неможливо виробляти в звичайних холодильних камерах або приміщенні, оскільки вимагає дотримання та підтримки точних параметрів таких як рівень вологості і температури протягом тривалого терміну до 30днів. У зв'язку з зростанням попиту у покупців на даний вид сировини, світові компанії-виробники розробили лінійку шаф для дозрівання продуктів. Дане обладнання має дизайнерську обробку і може розміщуватися безпосередньо в залі ресторану, де потенційний покупець бачить як дозріває апетитний сніданок або частинка романтичної вечері. Приготування на очах у покупця з застосуванням відкритого гриля, позитивно впливає на збільшення середнього чека вашого закладу.
Приклад розміщення устаткування в залі з подальшим приготуванням на очах у клієнтів. Їх відгуки.
У відео розповідається про одного з виробника шаф для дозрівання продуктів, а також про високі стандарти якості протягом усього циклу дозрівання м'яса.