Вакуумний пакувальник — це незамінне обладнання для ресторанів, заготівельних цехів на підприємствах торгівлі.
Вакуумний пакувальник являє собою сучасний різновид паковання харчових продуктів. Він сприяє тривалому зберіганню продуктів, оберігає їх від розвитку бактерій, окиснення та гниття, збільшує їх терміни придатності. Такий пакувальник підійде як для зберігання м'ясної та соєвої продукції, так і для приправ, хлібобулочних виробів і сухофруктів.
Принцип роботи вакуумного пакувальника досить простий. Продукт поміщають у щільний пакет. Через глибоке відкачування повітря видаляється з пакета. Потім пакет герметично запаюється.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lavezzini |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Вид обладнання | Вакуумний пакувальник безкамерний |
Тип вакууматора | напівавтоматичний |
Продуктивність вакуумного насоса, л/хв | 20 |
Габаритні розміри, мм | 260х370х130 |
Довжина зварної планки, мм | 350 |
Напруга, В | 220 |
- Ціна: 13 020 ₴