Морозильні столи
Столи морозильні у сфері громадського харчування
Більшість ресторанів, особливо невеликого рівня, мають зовсім невелику кухонну зону, де кожен метр-на вагу золота. Облаштування такої зони має проводитися з усією ретельністю, щоб встановити якомога більше корисної апаратури. Столи морозильні є типовим прикладом єдності найбільш необхідних елементів професійної кухні. Всередині такого столу можна надовго зберігати продукти харчування різного типу і готові страви, ховати інвентар та кухонне приладдя. Можливість регулювання температурного режиму дозволяє використовувати стіл для автоматичного розморожування напівфабрикатів.
Різноманітність морозильних столів
Морозильний стіл відрізняється надзвичайною компактністю і ідеально максимально оптимізує робоче місце кухаря, забезпечує найбільш ефективне використання кухонної робочої зони. Сучасні високоміцні матеріали дозволяють створювати надійне довговічний виріб для забезпечення якісної і комфортної роботи на кухні.
Список виробників столів морозильних для професійних кухонь, представлених на нашому сайті:
Столи працюють на спеціальному хладреагенте і навіть при високій зовнішній температурі здатні підтримувати точну низьку температуру. Висока якість і відмінна функціональність столів морозильних гарантують їх тривалу роботу без корекції. Наша компанія пропонує придбати професійне обладнання для кухні в Харкові за найдоступнішими цінами. Представлене на сайті компанії ИталТрейд обладнання виготовляється з безпечного сучасного матеріалу – нержавіючої сталі, що повністю відповідає санітарно-гігієнічним вимогам і забезпечує легкий догляд за всіма поверхнями.