Листи пекарські
Як вибрати деко пекарський
Цей аксесуар просто незамінний на кухні і від її якості безпосередньо залежать смакові і ароматичні особливості страви, а також його зовнішній вигляд. Деко пекарський являє собою металевий лист і може мати різноманітну форму і розміри. Він призначений для випікання хлібобулочних виробів, а також для смаження різних страв. Матеріали для обладнання вибираються з великими теплопровідними характеристиками, найчастіше внутрішня поверхня покривається антипригарним складом.
Різновиди пекарських дек
Всі листи відрізняються в залежності від їх призначення, форми чи за складом матеріалів. Від цих властивостей залежать якості приготувати страв, їх вартість і простота експлуатації.
Дека пекарські можуть виготовлятися з декількох матеріалів:
· з нержавіючої сталі (найбільш безпечні для контакту з продуктами, легко миються і не схильні до механічних впливів)
· з алюмінію (легкі і дуже міцні, матеріал податливий і дозволяє створювати будь-які форми виробу)
· з кераміки або скла (стійкі до високих температур, чудово підійдуть для демонстрації готових страв).
У нас в каталозі представлений широкий вибір виробів з нержавіючої сталі, які відрізняються відмінною якістю. Крім стандартних гладких конструкцій, у нас Ви знайдете дека для випічки хлібобулочних виробів з профільованими краями та хвилястим дном. Від вибору гастроємкості для випічки залежить не тільки якість страви, але і чистота повітря, охорона праці працівників, витрати на додаткові продукти та енергоносії.
В залежності від форми і призначення листи пекарські поділяються на:
· моделі для випічки;
· для піци;
· дека-решітки;
· дека з перфорованою або рифленою поверхнею.
Вибирати якісну модель необхідно виходячи з призначення, необхідної конструкції, особливостей приготування страв, розмірів та матеріалів. Хороший деко для випічки дозволить заощадити час кухаря в процесі приготування великої кількості страв. На сайті компанії ИталТрейд в Харкові Ви зможете вибрати найбільш підходящий варіант професійного обладнання для випічки солодкої здоби, піци, хліба та інших виробів.