Заглибний апарат Sous Vide Airhot SV-20 — один із найефективніших і найміцніших приладів, для низькотемпературного варіння продуктів у вакуумному пакованні за технологією Sous Vide. Компактна конструкція з неіржавкої сталі цього апарату, з простим в експлуатації керуванням, швидко забезпечує й оптимально підтримує встановлену температуру води під час кожного використання. Циркуляційний насос забезпечує постійну температуру приготування, необхідної для утворення ідеальної консистенції, рівномірної готовності та чудового поєднання смаків і запахів страви. Ви маєте намір перетворити Вашу кухню з однією з найпрогресивніших тенденцій у сучасній кулінарії.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Airhot |
Країна виробник | Китай |
Об'єм, л | до 22 |
Вид обладнання | Апарат Sous Vide |
Панель управління | Сенсорна |
Номінальна напруга, В | 220 |
Корпус | нержавіюча сталь |
Температурний режим, °C | від 0 до 90 |
Налаштування температури | в °C або °F. |
Похибка температури не більше 0,1 °C | так |
Таймер, год | до 99 |
Габаритні розміри | |
Висота, мм | 356 |
Довжина, мм | 90 |
- Ціна: 6 915 ₴