Однопостова вафельниця Hendi 212 103 предназначена для випікання об'ємних вафель, , які також заведено називати бельгійськими.
- брюсельські - м'якші, повітряніші та мають прямокутну форму; їх заведено подавати теплими або гарячими, посипавши цукровою пудрою, зі збитими вершками, джемом, морозивом, ягодами або фруктами;
- льезькі - твердіше, готуються зі шматочками карамелізованого («перлинного») цукру та мають круглу або овальну форму; під час приготування «перлини» цукру частково розплавляються, тому вафлі виходять з апетитною твердою скоринкою та ніжним ароматом; подавати їх; можна як холодними, так і гарячими, із солодкими десертними соусами — з малиновим або полуничним топінгом, шоколадом, горіхами, кульками морозива або вершками.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Номінальна споживана потужність | 1.5 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Вид обладнання | Вафельниця |
Тип вафель, що випікаються | Об'ємні |
Кількість робочих поверхонь | 1 шт. |
Джерело живлення | Електрика |
Тип управління | Механічне |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Материал рабочей поверхности | Чавун |
Форма робочої поверхні | Прямокутна |
Номінальна напруга | 220 В |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Розміри вафель | 160х100х30 |
Габаритні розміри | |
Вага | 28 кг |
Ширина | 480 мм |
Довжина | 320 мм |
Висота | 226 мм |
- Ціна: 16 556 ₴