Овочерізка Robot Coupe CL 52 — це професійне обладнання, яке допомагає впоратися з великими обсягами однотипної нарізки, мінімізує ручну працю кухарів, підвищує продуктивність закладу та дає змогу спростити та прискорити приготування більшості страв.
Практична продуктивність овочерізки Robot Coupe CL 50 може досягати 300 кг/год, а теоретична — до 420 кг/год.
Овочерізка Robot Coupe CL 52 обладнана:
- великою круглою воронкою площею 227 см2 (об'єм завантаження 3,6 літра), яка призначена для нарізання великих продуктів, наприклад, капусти та селери;
- круглою лійкою діаметром 58 мм, яка призначена для нарізання довгих овочів, як-от морква й огірки.
Нарізання продукту здійснюється за допомогою спеціальних різальних дисків (ножів) з високоміцної неіржавкої сталі.
Овочерізка Robot Coupe CL 52 може нарізати продукти на шматочки найрізноманітніших розмірів і форм завдяки можливості використання таких ножів:
- слайсер - дає змогу шаткувати капусту, нарізати продукти прямими скибочками; доступна товщина нарізки — від 0,6 до 14 мм;
- хвилястий слайсер (фігурні скибочки) - робить якісне хвилясте нарізання моркви, огірків, картоплі, лимона; доступна товщина нарізки — від 2 до 5 мм;
- терка - призначена для натирання овочів, фруктів, горіхів, хліба для панірування, шоколаду, вареного яйця, будь-яких сирів; доступна товщина нарізки — від 1 до 9 мм;
- соломка - дає змогу робити красиве салатне нарізання різних розмірів для більшості овочів і фруктів; доступна розміри нарізки — від 1х8 до 8х8 мм.
- фрі - пара дисків, які дають змогу нарізати картоплю на фрі прямими скибочками; доступна товщина нарізки — від 8х8 до 10х16 мм.
- кубики - використовується для нарізання сирих щільних овочів (картопля, морква, буряка, цукіна, редис, огірки, зокрема мариновані) для супів; доступна товщина нарізки від 5х5х5 до 50х70х25 мм.
Диски для овочерізки Robot Coupe CL 52
Слайсердає змогу шаткувати капусту, нарізати продукти прямими скибочками |
|||
28166 |
мигдаль |
||
28069 |
капуста |
||
28062 |
морква/порошок/огірки/бульбашкова картопля/бульбашок |
||
28063 |
лимон/морква/гриб/капуста/картопля/гурці/перець/редька/салат/картофель/томати |
||
28064 |
лимон/морква/гриб/капуста/картопля/гурці/перець/редька/салат/картофель/томати |
||
28004 |
баклажани/свілу/морква/гриби/огунець/перець/редька/салат/картофель/томати |
||
28065 |
баклажани/свілу/морква/гриби/огунець/перець/редька/салат/картофель/томати |
||
28196 |
баклажани/свілу/морква/гриби/огунець/перець/редька/салат/картофель/томати |
||
28066 |
баклажани/ картопля/кабачки/ морква |
||
28067 |
баклажани/ картопля/кабачки/ морква |
||
28068 |
картопля/кабочки/дах |
||
27244 |
варена картопля(4 мм) |
||
27245 |
варена картопля(6 мм) |
||
Фігурні скибочкиробить якісну хвилясту нарізку моркви, огірків, картоплі, лимона |
|||
27621 |
буряка/картопля/морква/кабачки |
|
|
27069 |
буряка/картопля/морква/кабачки |
||
27070 |
буряка/картопля/морква/кабачки |
||
Теркапризначений для натирання овочів, фруктів, горіхів, хліба для панірування, шоколаду, вареного яйця, будь-яких сирів |
|||
28056 |
селерів/сир |
||
28057 |
морква/селера/сир |
||
28058 |
морква |
||
28073 |
використовується для натирання овочів стружкою на рагу, салати, соуси та супи |
||
28059 |
капуста/ сир |
||
28016 |
капуста/ сир |
||
28060 |
капуста/сир |
||
28061 |
Пармезан |
Спеціальний ніж для натирання пармезану й аналогічних твердих сирів у дрібну крихту, так само використовується для отримання тонкої горіхової крихти та дрібного панірування |
|
27164 |
Драники |
Спеціальний ніж для натирання картоплі для драніків |
|
28055 |
Редька |
Спеціальний ніж для тонкого натирання редису та хрону |
|
27219 |
Картопля |
Спеціальний ніж для натирання картоплі |
|
Соломкадає змогу робити красиве салатне нарізання різних розмірів для більшості овочів і фруктів |
|||
28172 |
використовується для нарізання довгої локшини |
||
28153 |
використовується для нарізання цибулі півкільцями та капусти |
||
28051 |
морква/сельдерів/картопель |
||
28195 |
використовується для нарізання моркви по-корейськи |
||
27072 |
морква/ буряк/ кабачки/ картопля |
||
27066 |
морква/ буряк/ кабачки/ картопля |
||
27067 |
морква/ буряк/ кабачки/ картопля |
||
28173 |
предназначен для нарезки ковбасних виробів, сирів твердих сортів, копченостей та інших харчових продуктів соломкою |
||
28101 |
використовується для нарізування моркви на корейські салати |
||
28052 |
баклажани/ буряк/селера/ картопля |
||
28053 |
баклажани/ буряк/селера/ кабачки/ картопля |
||
28054 |
селера/ картопля |
||
Фріпара дисків, які дають змогу нарізати картоплю на фрі прямими скибочками |
|||
28134 |
картопля |
||
28159 |
картопля | ||
28135 |
картопля |
||
28158 |
картопля |
||
Кубикивикористовується для нарізання сирих щільних овочів (картопля, морква, буряка, цукіна, редис, огірки, зокрема мариновані) для супів |
|||
28110 |
морква/кабочки/гірки/селер |
||
28111 |
картопля/Червона/кабочки/свекла |
||
28112 |
картопля/Чарівна/кабочки/свекла/репа/буля/ яблука (фрукти) |
||
28181 |
картопля/капці/Чумква/репа/селера |
||
28179 |
картопля/капці/Чумква/репа/селера |
||
28113 |
картопля/капці/Чумква/репа/селера |
||
28114 |
картопля/кабочки/шматров/ананас/репа |
||
28115 |
картопля/ морква/репа/ яблука (фрукти)/ диня/ кавун |
||
28180 |
50х70х25 |
картопля/ морква/репа/ яблука (фрукти)/ капуста |
Моторний блок овочерізки Robot Coupe CL 52 виготовлений із неіржавкої сталі. Швидкість обертання ножів 375 об/хв. Чаша та кришка овочерізки виготовлені з металу.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Robot Coupe |
Країна виробник | Франція |
Номінальна напруга | 380 В |
Швидкість обертання, об/хв. | 375 |
Продуктивність, кг/годину | до 300 |
Габаритні розміри | |
Ширина | 350 мм |
Довжина | 360 мм |
Висота | 640 мм |
Вага | 25 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Вид обладнання | Овочерізка |
- Ціна: 106 086 ₴