Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Поверхня для смаження Blue Line Hendi 203 170 призначена для приготування м'ясного та рибного, а також овочевого продукту.
У жарочної поверхні рифлена робоча зона з розміром 518*328 мм та 9 мм товщина.
Поверхня оснащена захистом від перегріву. Плавне регулювання температури до 300°C.
Поверхня для смаження має бортик, піддон для збору жиру, вимикач з індикатором. Придатна для безперервної роботи.
Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, робоча поверхня - хромована сталь, ніжки - антиковзні.
Потужність - 2,4 кВт. Підключення - 220В. Габаритні розміри - 550*380*240h мм.
Гарантія на брак заводу-виробника - 12 міс.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Материал рабочей поверхности | Хромована сталь |
Тип робочої поверхні | Рифлена |
Номінальна споживана потужність | 2.4 кВт |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Товщина робочої поверхні | 9 мм |
Гарантійний термін | 12 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 220 В |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Вид обладнання | Поверхня для смаження |
Максимальна робоча температура, °З | 300 |
Розмір робочої поверхні, мм | 518*328 |
Жиросборник | Є |
Габаритні розміри | |
Ширина | 550 мм |
Довжина | 380 мм |
Висота | 240 мм |
- Ціна: 27 218 ₴