Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Поверхня для смаження Rauder BGP-55L призначена для приготування м'ясного та рибного, а також овочевого продукту.
У жарочної поверхні гладка робоча зона з розміром 550*350 мм.
Діапазон встановлення температури від +50 до +300 С.
Робоча поверхня як і корпус виготовлені з нержавіючої сталі.
Потужність - 3,0 кВт. Підключення - 220 в Габаритні розміри - 550*420*230h мм. Вага - 17.5 кг
Гарантія на брак заводу-виробника - 12 міс.
Основні | |
---|---|
Виробник | RAUDER |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Китай |
Мінімальна робоча температура | 50 град. |
Номінальна споживана потужність | 3 кВт |
Тип робочої поверхні | Гладка |
Материал рабочей поверхности | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 220 В |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Вид обладнання | Поверхня для смаження |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Регулювання температури, °З | 50-300 |
Габаритні розміри | |
Висота | 230 мм |
Ширина | 420 мм |
Довжина | 550 мм |
- Ціна: 4 440 ₴