Поверхня для смаження Blue Line Hendi 203 163 призначена для приготування м'ясного та рибного, а також овочевого продукту.
У жарочної поверхні 2/3 гладка робоча зона і 1/3 рифлена. Розмір робочої поверхні 688*410 мм та 9 мм товщина (гладка 462 мм, рифлена 226 мм).
Професійна поверхня для смаження має дві незалежні зони нагріву з двома індикаторами розігріву. Поверхня оснащена захистом від перегріву. Плавне регулювання температури до 300°C.
Поверхня для смаження має бортик, піддон для збору жиру, вимикач з індикатором. Придатна для безперервної роботи.
Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, робоча поверхня - хромована сталь, ніжки - антиковзні.
Потужність - 3,5 кВт. Підключення - 220 в Габаритні розміри 530*720*250h мм.
Гарантія на брак заводу-виробника - 12 міс.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Материал рабочей поверхности | Хромована сталь |
Тип робочої поверхні | Комбінована |
Номінальна споживана потужність | 3.5 кВт |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Товщина робочої поверхні | 9 мм |
Гарантійний термін | 12 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 220 В |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Вид обладнання | Поверхня для смаження |
Максимальна робоча температура, °З | 300 |
Кількість зон нагріву, шт | 2 |
Розмір робочої поверхні, мм | 688*410 |
Жиросборник | Є |
Габаритні розміри | |
Ширина | 720 мм |
Довжина | 530 мм |
Висота | 250 мм |
- Ціна: 33 269 ₴