
Професійна м'ясорубка Everest TC12E призначена для подрібнення м'яса без жил і кісток з метою приготування фаршу.
Продуктивність м'ясорубки - 140 кг/год. Система ножів - Enterprise: 1 односторонній ніж + 1 решітка.
В комплект поставки входить: ніж, решітка з діаметром отворів 6 мм, штовхач.
Вентильований корпус. Редуктор в масляній ванні.
Корпус виконаний з полірованого алюмінію; ніж і решітка - з нержавіючої сталі; шнек - з чавуну.
Країна-виробник - Італія.
Потужність - 0,75 кВт; підключення - 220В. Габаритні розміри - 240*400*400h мм. Вага - 22 кг.
Гарантія на брак заводу-виробника - 12 міс.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Everest |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Італія |
Максимальна продуктивність | 140 кг |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Номінальна напруга | 220 В |
Вид обладнання | М'ясорубка |
Система ножів | Стандарт (Enterprise) |
Потужність | 0,75 кВт |
Габаритні розміри | |
Висота | 400 мм |
Ширина | 400 мм |
Довжина | 240 мм |
Вага | 22 кг |
- Ціна: 28 435 ₴