




Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Камера шокової заморозки Tecnodom ATT10 здійснює швидке зниження й заморожування продуктів. Різке зниження температури дає змогу зберегти свіжість і аромат щойно приготованої страви до 6-ти дней. Його поживні й органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню небажаних явищ, як-от втрата ваги, висихання й окиснення.
Камера шокового заморожування знижує температуру харчових продуктів до -18 °C за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирої харчової сировини), або до +3 °C за 90 хвилин (замінюється передусім для продуктів, приготованих, оброблених).
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Tecnodom |
| Країна виробник | Італія |
| Матеріал | Нержавіюча сталь |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Користувальницькі характеристики | |
| Вид обладнання | Шафа шокової заморозки |
| Розміри камери, мм | 610х410х760 |
| Габаритні розміри, мм | 750х740х1290 |
| Холодоагент | R404 або R507 |
| Час заморозки 20 кг до +70ºС до -18С, хв. | 240 |
| Час охолодження 25 кг до +70ºС до +3ºС, хв. | 90 |
| Відстань між листами, мм | 70 |
- Ціна: 183 398 ₴
