Печі подові
Подові печі є професійним обладнанням і застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, вироблена в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури і парозволоження всередині пекарної камери. Під - це металева або керамічна плита, безпосередньо на якій проводиться випічка. Випічка ставиться на під в формах чи на листах. У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, Тени, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійне рівномірний розподіл тепла. У разі конструкції печі в кілька камер, кожна секція печі незалежна одна від одної, оснащена незалежною терморегулятором з можливістю відключення верхніх нагрівальних елементів і системою парозволоження для кожної секції.