ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНЕ обладнання
Електромеханічне обладнання – допомогу на професійній кухні
Електромеханічне обладнання призначене для полегшення праці персоналу закладів громадського харчування та скорочення обсягу ручних робіт. З його допомогою можна провести безліч процесів по обробці продуктів, необхідних для приготування незрівнянних страв. Такі пристрої приносять неоціненну користь на професійній кухні, адже дозволяють підвищити ефективність підготовчих робіт з попередньої очищення інгредієнтів.
Компанія ИталТрейд постачає широкий асортиментний ряд подібної техніки, функціональність і продуктивність якої знаходяться на висоті.
Асортимент електромеханічного обладнання
В каталозі нашої компанії є прилади наступної функціональної спрямованості:
· перемішують;
· измельчительно-режущие;
· очисні;
· формувальні.
Серед достатку електромеханічного обладнання можна виділити кілька груп:
· для обробки риби і м'яса, зокрема м'ясорубки і ковбасні шприци;
· для очищення та різання овочів, наприклад, овочерізки і картоплечистки;
· для кондитерських блюд – тістоміси, міксери занурювальні і планетарні;
· інша апаратура, в числі якої слайсери, тісторозкатки та інше.
Кожна одиниця продукції характеризується винятковою якістю і оснащена захисними пристроями, за рахунок яких забезпечується безпека використання. Виготовлені прилади з міцних матеріалів, що служить запорукою справною і тривалої роботи, а також мають зручну конструкцію, завдяки якій експлуатування буде приємним та легким.
Вигідна покупка електромеханічного обладнання
Ми, як надійні постачальники електромеханічного обладнання у Харкові, надаємо можливість придбати товар, який буде виконувати такі важливі функції, як перемішування, нарізання, збивання, просіювання і безліч інших опцій. У нас представлені тільки професійні зразки техніки, на які встановлена помірна цінова політика та гарантії якості. Здійснюючи покупку у нас, Ви обзаводитеся вірним помічником для професійної кухні, який полегшить приготування кулінарних шедеврів і заощадить час на трудомісткі процеси попередньої підготовки продуктів.