Продавець ІталТрейд розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
158 відгуків
+380 (50) 824-19-06
+380 (67) 105-75-90

Фризери для морозива

Продуктивні фризери для морозива за оптимальними цінами

Кожен з нас пам'ятає цей чудовий смак дитинства ― смачне морозиво з різними наповнювачами. Купуючи сьогодні цей десерт, ми не раз стикалися з відсутністю приємних смакових якостей. Але є ідеальне рішення ― високопродуктивні фризери для морозива допоможуть відтворити той чудовий смак і тим самим помітно привернути увагу клієнтів до свого закладу.

ГалереяСписок

Основні різновиди фризерів для морозива

Будучи власником кафе або ресторану, варто задуматися над можливістю реалізації в своєму закладі нехай і сезонного, але настільки затребуваного продукту, як морозиво. Звичайно, можна знайти постачальників і регулярно здійснювати замовлення, але більш оптимальним і таким, що окупається варіантом стане придбання власного фризера. В першу чергу користувач отримає можливість помітно поліпшити якість реалізованої продукції, тим самим приверне увагу до свого закладу великої кількості клієнтів.

У каталогах нашого сайту представлена велика кількість різноманітних моделей обладнання по виготовленню морозива. Тільки у нас в Харкові вартість техніки будь-якого типу. Ми працюємо тільки з перевіреними компаніями, а тому гарантуємо відмінну якість всієї представленої продукції.

На сьогоднішній день розрізняють фризери для м'якого і твердого морозива. Що стосується першого варіанту, то даний апарат здійснює приготування смачних молочних коктейлів. На виході він видає температуру від -4 до -8 градусів. Що стосується твердого морозива, то на виході користувач отримує готовий продукт, зі знайомим з дитинства смаком.

 

Важливі критерії, які необхідно знати, перш ніж придбати сучасний фризер для морозива:

·         спрогнозуйте передбачувану прохідність закладу;

·         звертайте увагу на потужність морозильного агрегату. Норма дорівнює 30 ― 60 хвилин;

·         продумайте, потрібен апарат зі спеціальною помпою для примусового нагнітання повітря;

·         віддавайте перевагу варіантам, які володіють більш ніж одним циліндром.

Це дасть можливість здійснювати приготування відразу декількох сортів морозива, а значить помітно розширити асортимент.

На сайті нашої компанії представлений найширший в Харкові вибір фризерів для морозива. З питань придбання звертайтеся до наших кваліфікованим менеджерам.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner