Гранитори
Гранитори – запорука приготування освіжаючого десерту
Граніту – це неперевершений десерт, який представляє собою подрібнений фруктовий або кавовий лід. Для приготування цього чудового ласощі призначені спеціальні пристосування – гранитори, які безперервно змішують солодку крижану суміш. Таке обладнання може стати надбанням будь-якого закладу громадського харчування, так як в нагоді для створення чудового морозива та інших десертів, які підкорять серця відвідувачів.
Особливості гранитори
Конструкція гранитори являє собою міцний корпус, на якому розташовані прозорі ємності. У контейнерах присутня спеціальна деталь, призначена для охолодження, а також лопаті, розташовані навколо неї, які служать для перемішування. В залежності від моделі різниться кількість ємностей і їх обсяг, зокрема від однієї до трьох, місткістю до 10 літрів.
Принцип роботи пристрою такий: в контейнер поміщається готова суміш, де вона поступово охолоджується, а після певного моменту сировину кристалізується. Лопаті знімають заморожений продукт, який потім злегка збивається. На виході виходить дивна снегообразная маса.
Гідності професійних гранитори:
· міцність конструкції;
· ергономічність;
· функціональність;
· велика продуктивність;
· можливість тривалої безперервної роботи;
· довговічність.
Кращі гранитори від компанії ИталТрейд
Компанія ИталТрейд займається реалізацією гранитори від надійних виробників на привабливих умовах. У нас представлена виключно перевірена продукція у великому асортименті, добротність якої підтверджена, тому ми гарантуємо справність дії і тривалість експлуатування. У нас діє лояльна цінова політика і професійний сервіс, тому співпраця закінчиться для клієнтів гарантованим успіхом.