Кавомолки
Кавомолка професійна. Як вибрати?
Всім відомий процес заварювання кави і кавових напоїв. У ньому закладено кілька етапів, в тому числі перемол кавових зерен і їх заварювання. Для отримання ароматної і смачної кави потрібна не тільки висока якість сировини, але і правильна технологія заварювання. Кавомолка професійна – відмінний спосіб значно скоротити ручну працю і час приготування продукту. Вона здатна за один сеанс змолоти велика кількість зерен, оскільки має автоматизований контроль процесу і велику місткість. Такі кавомолки, як правило, жернового типу, діаметр яких визначається потужністю і моделлю приладу.
Чим відрізняються професійні кавомолки?
Розрізняють два базових типи професійної апаратури для заварювання кавових напоїв: з плоскопараллельнимі або конічними жорнами. Перший варіант прекрасно підійде для невеликого затишного кафе або вуличної лавки, оскільки має досить низьку, як для професійної техніки продуктивність. Однак така модель дуже економічна і не потребує спеціальної корекції у разі виникнення несправностей у роботі. Кавомолки професійного типу з конічними жорнами володіють дуже високою продуктивністю і застосовуються, як правило, у закладах з великою прохідністю.
Вибираючи кавомолку професійну, варто звернути увагу на:
· наявність дозатора зерен;
· сплав жорен (краще вибирати моделі з кераміки або сталі);
· діаметр жорен;
· гостроти ножів для подрібнення зерен.
Основний показник при виборі професійних кофемолок це, безсумнівно, її потужність. На сайті компанії ИталТрейд Ви знайдете велику різноманітність кофемолок в Харкові. Виберете типаж конструкції, дизайн корпусу, спосіб включення вироби та зробіть замовлення. Ми гарантуємо якість продукції та високий рівень обслуговування.