Шприци ковбасні Airhot
В даній групі представлені шприци для набивання різних видів ковбас китайського виробника Airhot.
Принцип роботи шприца ковбасного досить простий: в циліндр апарату поміщається заздалегідь підготовлений фарш, з допомогою механічних обертальних рухів спеціальний поршень проштовхує продукт до насадці, на яку надіта оболонка.
Ковбасні шприци Airhot випускаються об'ємом 3, 5, 7, 10 та 15 літрів. Наповнювачі фаршу Airhot за типом конструкції відносяться до апаратів з вертикальної завантаженням.
В комплекті зі шприцами йдуть 4 насадки діаметром 16, 22, 32, 38 мм. Корпус, насадки, циліндр і робочі частини, які взаємодіють з продуктом, виконані з нержавіючої сталі.