Пароконвекционная піч Unox XEFT-04EU-ELDV відноситься до виробничої серії BAKERLUX SHOP.Pro і успішно поєднує в собі компактні розміри і якість готування великих печей.
Піч Unox XEFT 04EU ELDV оснащена сенсорною панеллю управління типу LED, з допомогою якої Ви можете:
- зберегти в пам'яті печі 99 програм приготування;
- задати для кожної програми 3 кроки готування і попередній розігрів;
- задати температуру, час і автоматичне парозволоження і швидкість вентилятора;
- задати 12 найбільш часто використовуваних програм для кнопок з швидким доступом і використовувати в подальшому необхідну програму в один дотик;
- керувати расстоечными шкафоми XEKPT-08EU-C або XEKPT-10EU-C.
Піч працює діапазоні температур від 30°С до 260°С; рівень вологості може бути встановлений від 20% до 100%; 2 швидкості вентилятора в тому числі реверс.
Робоча камера печі виконана з високоякісної нержавіючої сталі. Піч оснащена внутрішнім підсвічуванням камери, для забезпечення якої використовується світлодіодна лампа з тривалим терміном служби. Максимальне завантаження печі - 4 дека з розміром 600х400 мм (TG405, TG410, TG430 і TG435), відстань між якими становить 75 мм. Двері просто і безпечно відкривається зверху вниз.
У пароконвекционной печі XEFT 04EU ELDV використані такі технології Unox як DRY.Plus, STEAM.Plus, Protek.SAFE і MAXI.Link.
Технологія DRY.Plus призначена для видалення вологи з робочої камери. Реалізується за допомогою поєднання системи подачі сухого повітря і спеціальних відвідних трубок. Ця інноваційна технологія підвищує смакові якості приготованого блюда і допомагає його аромату залишатися яскравим і насиченим. Система швидко видаляє надлишки вологи з робочої камери печі, тим самим зберігаючи смакові якості і запобігаючи втрату ваги готового страви. При випічці хлібобулочних виробів ця технологія використовується для створення апетитних продуктів з хрусткою скоринкою.
Технологія STEAM.Plus - це система інжекторної подачі води через трубку на лопаті високошвидкісних вентиляторів. Потрапляючи на лопаті, вода перетворюється у водяну пару, який потоками повітря рівномірно розподіляється по всьому об'єму робочої камери печі. Дана технологія реалізована у вигляді ручної подачі вологості в камеру. Правильний рівень вологості усередині камери готування - це запорука збереження природної структури та корисних властивостей продуктів. Оптимальна вологість дозволяє зробити процес теплопередачі найбільш повним і швидким, значно скорочуючи час приготування будь-якої страви.
За допомогою технології Protek.SAFE забезпечується необхідний рівень безпеки при роботі з піччю: навіть при максимальній температурі всередині камери, температура зовнішньої поверхні печі не перевищить 60°С. Завдяки мінімальним тепловтратам знижується негативний вплив устаткування на навколишнє середовище. Реалізується дана технологія завдяки використанню екологічно чистих матеріалів і особливої конструкції робочої камери і дверей.
Технологія MAXI.Link дозволяє створювати колони з декількох печей з расстоечными шафами, в яких можна одночасно випікати вироби, що вимагають різних значень температури, вологості і часу, завдяки чому місце на кухні використовується найбільш ефективно.
Пароконвекционная пекти розроблена для роботи з використанням пом'якшеної води.
Для зниження рівня кальцію в поступаемой в обладнання воді необхідно використовувати фільтр-водоумягчитель.
Пароконвекционная піч Unox XEFT04EUELDV володіє компактними розмірами, споживає мінімум електроенергії і працює абсолютно безшумно, тому нова техніка з легкістю стане Вашим вірним помічником.
Основні | |
---|---|
Джерело живлення | Електрика |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Тип управління | Сенсорне |
Країна виробник | Італія |
Кількість вентиляторів | 2 шт. |
Номінальна напруга | 380 В |
Виробник | Unox |
Гарантійний термін | 12 міс |
Кількість рівнів | 4 |
Номінальна споживана потужність | 6.9 кВт |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Тип підключення до води | Соленоїдний клапан |
Габаритні розміри | |
Загальна висота | 500 мм |
Вага | 57 кг |
Загальна довжина | 800 мм |
Загальна ширина | 811 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 400 мм |
Відстань між рівнями | 75 мм |
Довжина | 600 мм |
Глибина | 10 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Комплектація | Відсутній |
- Ціна: 97 923 ₴