Жарочні поверхні
Жарочні поверхні – порятунок для кухарів
В даний час все більше людей воліють відвідувати заклади громадського харчування. В зв'язку з такою особливістю, на кухнях ресторанів, барів і кафе кухарі повинні приготувати багато страв, але більшість кухонних приладів володіють недостатньою функціональністю і потужністю. Порятунком у подібних ситуаціях стають професійні кухонні пристрої – жарочні поверхні, на яких можна приготувати безліч продуктів.
Характеристики жарильних поверхонь
В даний час такі агрегати мають безліч класифікацій. Наприклад, в якості теплоносія використовуються газ і електрику, що розділяє вироби на газові та електричні. Перші екземпляри можуть працювати, як від стаціонарного газопроводу, так і від балонів з паливом, а другі – від побутової мережі або мережі з промисловим напругою.
Однією з основних характеристики жарильних поверхонь виступає розмір. Так існують підлогові моделі, які відрізняються наявністю додаткової полиці для зберігання посуду або продуктів, і настільні аналоги, яким притаманні компактність і можливість розташування на будь-якій рівній поверхні.
Типи жарильних поверхонь:
· гладкий,
· рифлений, що надає готовим продуктам характерний смугастий вигляд;
· комбінований, в якому присутні гладка і рифлена частина.
Всі різновиди жарильних поверхонь оснащуються бічними бортами, які запобігають розбризкуванню жиру, не вимагають багато масла для смаження, не пригорають і зберігають корисні властивості продуктів. Виконуються агрегати з нержавіючої або чавунної сталі, мають різну потужність, на підставі якої визначаються швидкість нагрівання, і максимальна температура.
Вигідно купити жарочную поверхню
Компания «ИталТрейд» предоставляет возможность купить жарочные поверхности в Харькове от ведущих европейских и мировых производителей. Мы располагаем обширным ассортиментом, гарантируем исключительное качество продукции, устанавливаем умеренную ценовую политику и предоставляем профессиональное обслуживание – словом, робимо все можливе, щоб кожен клієнт був задоволений співпрацею.